10. maaliskuuta 2016

Fiksu vaihto #fiksuvaihto #deluxeprimacat

Niinkun mä edellisessä postauksessa kerroin siitä jännästä pakestista mikä me saatiin Cristalin kanssa ja kun lupasin esitellä sen sisällön niin tässä tää postaus tulee.

Seuraava teksti on kopioitu PrimaCatin sivuilta


"Haemme helmikuussa 2016 lihansyönnistä kiinnostuneita kissatalouksia mukaan Fiksuun vaihtoon. Valitsemme testiryhmään 300 kissataloutta, jotka ovat halukkaita sitoutumaan kissanruuan vaihtamiseen kahden viikon aikana ja jakamaan kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa."

Eli saatiin paketti mikä sisältää 2 viikon ruuat kissalle. Tarkotus on siis vaihtaa ruokavalio siihen ja jakaa kokemuksia muille somessa.  Täytyy sanoa että me ei olla vielä alotettu tätä vaihtoa, alotetaan varmaan heti maanantaina.

Mutta joo mennään suoraan asiaan. Laitan tähän kuvia ja vähän selitän niistä.Eli tässä siis oli tää "salkku" minkä otin ulos sieltä normi pahvilaatikosta.


Märkäruokaa paketissa on ihan tarpeeks, 16 pussia ja 12 tölkkiä :)
Kuivaruokaa tuli 4 pussia, oisko jokaisessa joku 500 grammaa, eli joku 2 kiloa kuivaruokaa.

Lopuks kuvia vielä tältä päivältä kun ulkoiltiin Somerolla. Tuliin illalla jo kotiin kun oltiin pari päivää evakossa maalauksen takia.Eli me alotetaan ruokavalion vaihto todennäkösesti maanantaina ja sitte tuun tänne ja muualla somessa kertomaan meijän edistystä ja muuta. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...