9. marraskuuta 2014

Viikonloppu

Tää viikonloppu on ollu aika täynnä ohjelmaa. Onneks niin, koska yleensä meil ei oo kauheesti mitään tekemistä viikonloppusin ja ollaan vaa aina kotona. Perjantaina mentiin Vihtijärvelle äitin ja Jarin mökille. Jari oli pyytäny M:ää et jos se tulee asentaa telkkareita ja muuta elektroniikkaa. Otettiin äiti Nummelasta kyytiin ku mentiin siitä kuitenki ohi ni äiti pääs samalla kyydillä, sitte ku päästii mökille ni Jari ja M lähti asentamaan laitteita ja me äitin kans mentiin käymään Nupun ja pienen haudalla ja sytytettiin sinne kynttilät palamaan. Laitettiin muutenkin pihalle kynttilöitä ja roihuja palamaan.

Vähä myöhemmi äiti alko tekee ruokaa ja juotiin siinä äitin kaa muutamat siiderit ja kaljat. Koiria mulla oli ollu kauhee ikävä, oli kiva taas päästä peuhaamaan ja leikkimään koirien kaa, ne oli ihan innoissaan :)

Olli

Oliver

Oto

Oskarista mulla ei ollu yhtään kuvaa, siitä kun on nii vaikee saada koskaan mitään kuvia :D Sitte ku äiti oli saanu ruuan valmiiks ni syötiin kaikki ja sitte ruuan jälkeen päästiin saunomaan ja sitte hetki istuttiin takkatulen ääressä ja sitten suuntasimme kotiin M:n kanssa.

Eilen lähettiin aamulla somerolle, meijät oli pyydetty mukaan puutalkoisiin. Sieltä kaadettiin puita ja sitte niitä oksia piti kantaa kasaan, siinä meni aika paljon aikaa, oltiin joskus 3 aikaan valmiita ja sitte päästiin nauttimaan hyvästä ruuasta. Loppuilta meni kellarissa, nautittiin viinistä, lonkerosta, siideristä ja oluesta, mitä nyt kukakin joi. Hauskaa oli kyllä, hyvää seuraa, hyvää musiikkia, hyvää ruokaa ja hyvää juomaa :) Kello oli 5 aamulla ennen ku mentiin M:n kanssa nukkumaan, me oltiin yötä somerolla koska tänään meijän olis muuten taas pitäny ajaa sinne koska oli isänpäivä niin ei ollu mitään järkee ku olis vaan menny bensaa niin oltiin sit yötä.

Tänään sitte ku herättiin nii siitä jonkun ajan päästä lähettiin isänpäivän viettoon, mentiin käymään M:n äidinäidin luona ja juotiin kahvit siellä ja jonkun aikaa istuttiin ja juteltiin. Siitä sitten menimme M:n vanhempien luokse käymään ja M vei isälleen lahjan, tultiin kotiin pari tuntia sitten. Katoin just perjantain salkkarit katsomosta ja nyt kello alkaa olla niin paljon et varmaan pitää lähtee nukkumaan :) Hyvää isänpäivää kaikille iseille, mut erityisesti mun omalle isälle <3 Jos joku nyt ihmettelee et miks oltiin vaan M:n vanhempien luona eikä ollenkaan mun isän luona niin syynä on se että mulla ei ole kauheen hyvät välit iskän naisystävän kaa niin parempi etten mee ollenkaan iskän luo käymään, iskä tulee yleensä sit käymään meillä ja iskä lupas tulla viikolla käymään tääl meillä niin keitetään sille sit kahvit ja sitte se saa sen lahjan minkä oon ostanu sille :)

                                 Mitä te ootte tehny viikonloppuna? :)


P.S. Mistä haluutte lukee mun blogissa? Kertokaa aiheita ja ideoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...