2. huhtikuuta 2016

Tortillapizzat

Tällä kertaa ajattelin jakaa teille tälläsen herkullisen reseptin, joka ei kyllä oo ihan mun oma. Mä opin sen mun mummolta. Kaiken lisäksi nää on todella helppo ja nopea valmistaa.

Mennään suoraan asiaan eli tarvitset seuraavat ainekset:

-Tortilla lettuja
-Ketsuppia tai tomaattipyrettä
-Juustoa/juustoraastetta
-Täytteitä oman maun mukaan

Ensimmäiseksi laita uuni lämpenemään, itse laitoin vain 150 astetta. Aseta tortilla letut (pellille mahtuu 2 lettua) ja levitä niiden päälle ketsuppia tai tomaattipyrettä. Sitten muut täytteet. Lopuksi juusto päälle ja eikun uuniin :) Uunissa annetaan olla niin kauan että juusto on sulanut, tai että on saanut pintaan väriä tai kun tortillalettu on rapea (ihan miten kukakin tykkää). Lopuksi, NAUTI!

Täytteitähän voi siis laittaa mitä vaan, mistä tykkää. Itse käytin täytteenä jauhelihaa (jossa joukossa oli sipulia ja valkosipulia), tonnikalaa, ananasta, herkkusieniä ja juustoa.

Kuvia en kerinny ottamaan, koska täällä oli niin nälkästä porukkaa et äkkiä vaan iskin pizzat uuniin ja eikun syömään :D

Mitäs tykkäsitte tälläsestä reseptipostauksesta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...