13. lokakuuta 2015

Ristiriitaisia tunnelmia

Pahoittelen heti alkuun että musta ei oo kuulunu täällä pitkään aikaan. Hiljaiselo johtuu siitä syystä että oon kamppaillu mun pään sisällä miljoonan asian kanssa ja yks niistä asioista on tää mun blogi. Ensimmäisen kerran oon kirjottanu tänne 14.lokakuuta 2014 eli vuosi olis täynnä. Nyt en vaan tosiaan enää tiedä tän blogin kohtalosta.  Olisin halunnu tänne aina kirjotella vaikka mitä, mutta jotenkin en oo vaan saanu sitä aikaan. Välillä oon stressannu todella paljon siitä kun oon päättäny jotain tänne kirjottaa nii sit jos en oo tehnykkään sitä. 
En oo vielä päättäny jatkanko blogin kirjottelua vai en. Mulla on huono omatunto myös siitä etten oo videoitakaan tehny pitkään aikaan. Mä en tällä hetkellä pysty kertomaan teille blogin tai vlogin kohtalosta vaikka kuinka haluaisin. Mun täytyy ensin saada kaikki ajatukset päässä selväks. 

Mun kaikki ajatukset on ihan sekasin. En halua nyt tehdä hätiköityjä päätöksiä tän blogin enkä vloginkaan suhteen, koska jos nyt vaikka menisin ja poistaisin molemmat niin viikon päästä mua saattais jo kaduttaa. 

Tällästä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...