27. heinäkuuta 2015

Ikävä

Heipä hei, taas on vierähtäny tovi kun oon viimeks kirjottanu tänne. Kerron nyt teille kuulumisia.

Eli oltiin M:n ja M:n porukoitten kanssa lauantaina piknik risteilyllä niinkun ollaan joka vuos oltu. Se on siis sellanen n. 12h risteily. Laiva lähti aamulla Turun satamasta 8.15 ja saapui Maarianhaminaan 13.35, siellä vaihdettiin laivaa ja lähettiin takasin Turkuun päin. Kivaa oli taas kerran :)

Turkuun kun saavuttiin niin vein M:n ja M:n siskon Turun juna-asemalle. M lähti muutamien kavereitten kanssa Lappiin vaeltamaan, olisin mäkin lähteny, mut ei kissaa voi jättää viikoks yksinään enkä olis saanu sille ketään hoitajaa. M tulee takasin vasta lauantaina tai sunnuntaina.

Tää on eka kerta kun oon näin pitkään yksinään ja M niin kaukana. Alkuun ajattelin et on hauskaa kun kerranki saan omaa aikaa, mut oon aika ristiriitasissa tunnelmissa. Toisaalta joo on kivaa ku saa kerranki tehä vaan niinku ite haluaa, mut mulla on myös niin kauhee ikävä. Odotan vaan et tää viikko menis nopeesti :) On mulla tällä viikolla ohjelmaa tiedossa, tänää olin aamulla mummun kaa kaupassa ja huomenna käytän mummuu sairaalassa ku se menee sinne verikokeisiin. Keskiviikkona vien mummun fysioterapiaan ja torstaina meen moikkaamaan yhtä mun ystävää Karkkilaan :) 

Mulla on tällä hetkellä niin kova huoli, oon laittanu M:lle viestiä aamusta eikä M oo vielä vastannu. M sano mulle et se joutuu päivät pitää puhelinta kiinni siellä koska muuten ei akku kestä. En tiedä vaeltaako ne vielä tähän aikaan vai onko ne leiriytyny jo. Voihan se olla et M:llä on akku loppu ja sen takia ei pysty ilmottaa mulle mitään vaikka haluaiski.

Tässä nyt näitä mun kuulumisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...