20. lokakuuta 2014

Mielipidettä Purina One raksuista

Moikka moi!

Olen siis Buzzador ja se tarkoittaa sitä että markkinoin kiinnostavia tuotteita ja palveluita, rahallista korvausta en tästä saa. Mut valittiin kampanjaan missä on tarkoitus testata Purina One raksuja. Saatiin testattavaksi Purina One Adult 1,5kg säkki ja Purina One Adult 800g säkki.

Me ollaan nyt testattu noin viikko Cristalin kanssa noita raksuja. Kerron tässä nyt vähäsen, eli siis noita Purina One raksuja on erilaisia, löytyy aikuisille kissoille, leikatuille kissoille, sisäkissoille, virtsateiden hyvinvoinnille ja kissanpennuille omia raksuja.

Tarkoitus on siis testata 3 viikon ajan ja huomata näkyviä tuloksia kissasi hyvinvoinnissa:

Viikko 1
Energisempi ja elinvoimaisempi

proteiinit ja välttämättömät aminohapot tekevät kissastasi eloisamman.

Viikko 2
optimaalinen ruoansulatus
korkealuokkaiset ravintoaineet imeytyvät hyvin, joten kissan ulosteet ovat pieniä ja kiinteitä.

Viikko 3
kiiltävä turkki, pehmeä iho ja kirkkaat silmät
omega-3- ja omega-6- rasvahappojen sekä välttämättömien vitamiinien ansiosta

Purina one sisältää ACTILEAa, Purinan eläinlääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämää ainutlaatuista seosta. Se sisältää hiivaa, prebiootteja ja antioksidantteja, jotka vahvistavat kissasi luontaista vastustuskykyä sisältäpäin ja vaikuttavat siten positiivisesti kissasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.


Eli siis mä vaihdoin noihin raksuihin asteittain (ei vielä kaikki kuitenkaan oo pelkästään noita kupissa), ensin lisäsin vähän noita uusia vanhojen raksujen joukkoon ja pikku hiljaa lisäsin määrää, niin et kissan elimistö tottuu muutokseen ettei tuu ripulii.

Mun mielestä toi kissa on nyt täs n. viikon aikana ollu paljon energisempi ja kai ne raksut hyviä on ku heti kelpas ekana päivänä :) Muutenki tuntuu et raksukuppi tyhjenee nopeemmin ku ennen :D Taitaa olla parempia noi ku jotkut kitekat raksut tai friskies :D

Mut tässä nyt siis vähän mun mielipidettä, tosiaankin suosittelen kaikkia kissaihmisiä kokeilemaan näitä.

Voisin vielä tähän kertoo loppuun että mistä saa ostettua, löytyy siis päivittäistavarakaupoista, valikoima voi tietysti vaihdella myymälöittäin.

Eipäs mulla nyt muuta, saa ehdotella aiheita mistä voisin tänne kirjottaa :)

-Crissy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...