10. elokuuta 2016

Faktoja musta joita ette ehkä tienny

Niinkun otsikko kertoo niin listaan teille nyt faktoja musta mitä te ette ehkä tiedä. Pidemmittä puheitta mennään suoraan asiaan:

1. Googletan usein eri sairauksia ja muuta vaivoja


Jos mua joskus esim. pistää rinnasta niin meen heti googlettamaan ja sit oon ihan varma et mulla on sydänkohtaus tai joku muu. Huolestun tosi helposti myös jos mulle ilmestyy joku näppylä vaikka käteen niin on ihan varma et mul on ihosyöpä :D


2. Huolehdin enemmän muista ku itestäni


Vaikka mulla itelläni olis tosi paska olla ja sit joku mun kaveri tulee kertomaan mulle omista murheista tai muista niin mä todella kuuntelen vaikka itellä on vaikeeta. Muutenki oon liian ylisuojelevainen kavereista ja ystävistä. Moni ihmettelee et miten jaksan huolehtii muista vaikka kukaan ei huolehtis musta.3. Oon muuttunu herkemmäks ihmiseks kun mitä ennen olin

Mä oon ite ihmetelly miten musta on tullu paljon herkempi ja miten itken paljon helpommin kun ennen. Luulin että musta olis tullu paljon vahvempi. Mut nykyään mut saa helposti itkemään, ei tartte kun tyyliin sanoo jotain pahaa mikä liittyy muhun niin mä saatan itkee tuntikausia.

4. Rakastan yllätyksiä

Mä tykkään spontaaneista jutuista. Mä tykkään myös siitä että mua yllätetään. Oon koko elämäni toivonu että joku joskus järjestäis mulle vaikka yllätyssynttärit, mut ainakaan vielä ei oo sellasia ollu. Hetken mielijohteesta on kiva lähtee esim laivalle tai ulkomaan reissulle tai ihan mihin vaan kuhan sitä ei oo suunnitellu etukäteen.

5. Kiinnyn nopeesti ja liikaa

Oli kyse sitten ihmisestä, eläimestä, vaatteista, esineistä yms. Niin mä kiinnyn aina liikaa kaikkeen. Jos vaikka tutustun johonkin ihmiseen ja se muuttaa vaikka ulkomaille loppuelämäks niin ettei voida enää koskaan nähä, niin mulle on todella vaikee päästää irti ja "luopuu" siitä ihmisestä. Sama jonkun vaatteen kanssa jos se menee rikki niin jotenkin se on vaan vaikeeta heittää roskikseen jos sitä ei voi korjata.


6. Luotan ihan liikaa tuntemattomiin ihmisiin

Ja loppujen lopuks saanu huomata sen ettei olis kannattanu. Välillä mietin et eikö mulla oo itsesuojeluvaistoo ollenkaan koska jälkeenpäin kun miettii jotain tilanteita niin mulle olis voinu käydä todella huonosti. Mä vaan haluun uskoo kaikista ihmisistä pelkkää hyvää.7. Mulla on tosi huono nimimuisti

Jos mä tapaan jonkun uuden ihmisen ja se esittelee ittensä mulle niin ehkä n.15 min eteenpäin en enää muista sen ihmisen nimee. Mulla on kuitenkin tosi hyvä kasvomuisti, joten jos se sama ihminen tulee vastaan kadulla tai kaupassa niin muistan heti että oon ennen nähny sen jossain.

8. Rakastan nukkumista

Mä en tiedä mitään parempaa kun nukkuminen. Varmaan pisimmät yöunet mitä oon joskus vetäny on ollu joku 16h tai 17h, eikä se siis ollu mulle mikään ongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...