26. toukokuuta 2015

Fifty Shades of Grey

  Sain eräältä mun kaverilta Fifty Shades of Grey kirjaboksin lainaks. Eli siitä löytyy kaikki kolme kirjaa, Sidottu, Satutettu ja Vapautettu. Oon alottanu lukemaan ensimmäistä kirjaa joka siis on toi Sidottu. En oo vielä päässy siinä kauheen pitkälle, mut vaikuttaa silti hyvältä. Tuun kertomaan tänne kunhan saan luettua edes ton ensimmäisen kirjan.

Sitten kuulumisiin, kaikki pääsykokeet on ohi. Tosiaan ryssin 3 pääsykokeet, eli mahdollisuudet pieneni. Mulla on mahdollisuus päästä Turun kristilliseen opistoon lapsi- ja perhetyöalalle tai Paimioon eläintenhoitaja-alalle. Sen näkee ens kuussa, 11.6 aletaan postittaa kirjeitä jos tuli valituks sinne kouluun. Toivon et pääsisin edes jompaan kumpaan.
Viime torstaina oli Cristalin synttärit :) Cristal täytti 3 vuotta.


Synttärikakku

Synttärisankari kakun kimpussa


Sain vihdoinki edes jonkunlaisen kuvan Cristalista kehyksiin <3

Aiheesta seuraavaan, käytiin tossa varmaan joku reilu viikko sitten salossa kahella eri kirpparilla ja löysin sieltä kivoja juttuja, mun täytyy jossain vaiheessa ottaa kuvia niistä ja lisäillä sit tänne, koska haluun esitellä teillekin mun löydöt :)

Moni varmaan ihmettelee sitäkin että teenkö mä edes enää nykyään videoita, vastaus siihen on että teen edelleen. Nyt on vaan ollu pitkä tauko koska en oo vaan keksiny mitään aihetta, eikä muutenkaan oo huvittanu kuvata niin en oo sit väkisin lähteny kuvaamaan. Yritän jonkun videon saada tässä lähiaikoina kuitenki tehtyy.

Nyt taidan lähtee nukkumaan

HYVÄÄ YÖTÄ KAIKILLE <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...