29. tammikuuta 2017

Mansesteri- Maskin alta levyarvostelu

Sain mahdollisuuden päästä arvostelemaan Mansesterin uutta levyä ennakkoon. Levy kantaa nimeä Maskin alta.

Levy on siis tän näkönen:Heti kun sain levyn käteen, kiinnitin huomioo levyn kanteen. Kansi kuvaa hyvin levyn nimee ja muutenkin kansi on tosi kiva.

Levyn biiseistä olin kuullu jo entuudestaan biisit Kuumottaa, Ykköset ja Saravon Pekka, joten ne pääs ainakin heti kuunteluun. Löysin toki myös muitakin suosikkeja kun kuuntelin levyn muutaman kerran läpi.


Mun mielestä levyltä kannattaa kuunnella ainakin biisit CVII, Pintaa syvempään, Déjá-Vu, Prinsessoja ja putkimiehiä, Aitoo paskaa ja Taka-Töölö.

Tanssimusiikin ystävänä oli kiva huomata että levyltä löyty muutama enemmän tanssityylinen biisi. Yllätyksenä Mansesteri oli lähteny sekoittamaan eri tyylejä levyllä. Jos täytyy antaa pisteitä niin mä sanoisin et 4/5, eli kipin kapin levy tilaamaan.

Levyn julkasu on 31.1 tulossa myös julkasupäiväks Levykauppa Äxään ja Spotifyyn ja sen levyn saa tilattua Täältä,  MENE JA OSTA OMAS!!!!

KIITOS OLEN PUHUNUT!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiaaasiaa

Hellurei! Tällä kertaa tää postaus ei oo vaan mun omaa höpinää vaan mulla oli myös ihan oikeeta asiaa teille; Hain mukaan Buzzado...