22. joulukuuta 2015

Enmäentiedämitään

Mä koen jonkun näkösiä paineita edelleen siitä kun en saa kirjotettua tänne mitään sillon kun haluisin. Sen takia multa on niin vähän postauksia tässä tullutkin koska oon kirjottanu vaan sillon asioista kun mulla on ollu tietty tunne ja tietty hetki. Mä haluan pitää tän vaan harrastuksena ihan niinkun mun vloginkin. Mä en edes tiedä miks stressaan tästä ihan turhaan ja koen huonoo omatuntoo, koska ei kukaan oo mulle sanomassa että mun pitäs joka päivä tänne kirjottaa jotain. Mä voin tehdä ihan niinkun itse haluan, kirjottaa joka päivä, joka viikko, joka kuukausi tai vaikka vaan kerran vuodessa, se on kaikki musta kii. 

Mä oon varmasti ehkä yks huonoimmista blogin ja videoblogin pitäjistä :D

Mä en vaan halua et tää blogi ja vlogi alkaa hallitsee mua ja mun elämää liikaa ja aiheuttaa turhaa stressiä muun stressin lisäks. Aion jatkossakin kirjottaa tänne ja tehä videoita youtubeen sillon kun musta tuntuu siltä et oikeesti haluun tehä sen, enkä vaan miellyttääkseni muita. Ideoita mulla on vaikka kuinka paljon tänne niinkun vlogiinkin, mut joskus tuntuu siltä että en vaan osaa pukee sanoiks mun ajatuksia. 

Videoitaki mulla olis intoo kuvailla vaikka kuinka paljon jos se vaan olis niin että senkun kuvaa ja se on siinä, ei se vaan mee ihan niin. Täytyy editoida ja ladata tubeen, se ei onnistu ehkä ihan 5 minuutissa.

Tällästä tällä kertaa

~ <3:llä Crissy~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...