23. helmikuuta 2015

Oon pahoillani

Pyydän anteeks et musta ei oo täällä blogin puolella paljoo kuulunu tässä lähiaikoina. Tarkotus on kyllä ollu kirjotella, mut en oo tienny mistä olisin kirjottanu. Ei mun elämässä nytkään oo mitään ihmeitä tapahtunu.

Joku kysy multa tässä yks päivä ask.fm sivulla et kirjotanko mä vielä blogia ja että teenkö vielä videoita, vastaus on että kirjotan ja teen videoita edelleen. Videoita on ollu tarkotus kans tehä, mut joka kerta ku oon päättäny et tänään kuvaan videon niin oon keksiny aina muka "parempaa" tekemistä ja niin se videon teko on aina jääny. Kuten tälle kysyjälle vastasinkin niin lupaan nyt ottaa itteeni niskasta kii ja alkaa kirjottelee tänne blogin puolelle enemmän ja yritän saada videoita kans tiuhempaan tahtiin tehtyy :)

Vaikka musta ei oo paljoo kuulunu niin en oo silti unohtanu teitä täällä blogissa enkä tubessa :) ootte koko ajan mun mielessä :)

Mut nyt mä jatkan iltaani salkkareitten parissa.

-Crissy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

En oo hylänny blogia

Heipsan. Oon viimeks kirjotellu viime vuoden puolella ja muistin etten oo teille sitä salaisuutta edes kertonu vielä, mutta nyt on varmasti...